CIKIDEENIS.BLOGSPOT.COM- ÉLETMÓDBLOG. KREATÍV. EGYEDI. KÜLÖNLEGES*LIVE YOUR LIFE THE FULLEST*

2015. január 29., csütörtök

Így bánj az emberekkel

Így bánj az emberekkel!

Titokban te is irigyled a népszerű embereket? Unod már, hogy nem figyelnek rád? Igazán elbűvölő személyiséggé akarsz válni, hogy sikeresebb legyél az élet minden területén? Azt hiszed, hogy erre születni kell és a karizmatikus emberek nem tesznek érte semmit?  Akkor jól figyeld, mert ezekkel a tulajdonságokkal  nemcsak jóval több barátot szerezhetsz, de garantáltan lenyűgözöd majd a körülötted levőket is! A karizma pedig igenis fejleszthető, mert csak rajtunk múlik, hogy mit hozunk magunkból! Bár külső fog meg minket először egy emberben, de a személyisége tart meg hosszútávon..

Tedd magad érdekessé!

Azok az emberek, akikről kiderül, hogy valami érdekes dolgot csinálnak, valami nem mindennapi van az életükben, hamar kíváncsivá teszi a többieket és elkezdenek iránta érdeklődni. Szóval ne ülj a négy fal között és várd a csodát, hanem találj ki magadnak valami izgalmas hobbit és add a külvilág tudtára!

Érdeklődj mások iránt, legyél kedves mindenkihez!

Mindenki szereti, ha érdeklődnek iránta, megkérdezik hogy van  mostanában, érdeklődnek a dolgai felől, de legfőképpen azt, ha végre magáról beszélhet és ő van a középpontban, mert ez azt jelzi, hogy fontosnak tartod az illetőt. Persze ezt sem szabad túlzásba vinni, mert nem mindenki szereti a túlzott érdeklődést, ez olyan, mintha behatolnál mások intim szférájába. Egy idő után pedig idegesítővé is válhat. A lényeg, hogy módjával érdeklődj mások iránt, érezd, hogy hol a határ. A kedvesség pedig mindig jól jön, abból sosem elég senkinek! Bókolj az embereknek, mert akitől a bókot kapták, azt sosem felejtik el!

Molyogj rá másokra!

Nincs is annál jobb érzés, mint amikor valaki őszintén örül, ha meglát téged és rád mosolyog! Persze nem a mű mosolyra gondolok, mert azt úgyis érzi az ember, hogy milyen is az őszinte mosoly..A lényeg, hogyha azt akarod, hogy megkedveljenek, akkor kezdj el mosolyogni minél gyakrabban! Kezdetben furcsa lesz, de egy idő után megszokod az állandó mosolygást és természetessé válik majd! Akit pedig mosolygósnak könyvelnek el, arra pozitív emberként fognak emlékezni, akinek jó a közelében lenni!

Legyél lelkes!

A lelkes  emberek nagyon jó hatással vannak a körülöttük levőkre. Másokra is átragad a lelkesedésük és attól még, hogy felnőttél nem szabad elfelejteni a gyermeki lelkesedést! Ez igazán vonzóvá tesz!

Legyél figyelmes és segítőkész!

A figyelmesség és a segítőkészség  nemcsak a férfiakra vonatkozik. Ez az a két emberi tulajdonság, ami igazán elbűvöl másokat! Ha látják, hogy szó nélkül segítesz másoknak, még mielőtt megkérnének rá és nem vársz cserébe semmit, akkor nagyon megszeretnek majd az emberek! Arról pedig nem is beszélve, ha még figyelmes is vagy másokkal, akkor aztán biztosan belevésed magad az emlékezetükbe!

Legyél megbízható!

A megbízhatóság manapság elég ritka, sokszor kell csalódnunk az emberekben. Éppen ezért nagy erény és érték, ha valaki megbízható.

Intelligencia

Nagyon fontos, hogy jól el lehessen veled beszélgetni a dolgokról, hiszen ez is fontos tényezője a jó emberi kapcsolatok kialakításának. Ehhez bizony  az intelligencia is szükséges. Az intelligens embereket mindig is nagyra tartották.

Maradj szerény és korrekt!

Nincs is annál taszítóbb, mint amikor valaki el van telve magától és azt hiszi, hogy ennél már nincs feljebb..Azokat becsülik meg igazán, akik a sikereik ellenére is ugyanazok maradtak, mint akik voltak és tudják, hogy annyit érnek, mint mások. Nem azt mondom, hogy ne legyél büszke az elárt eredményeidre, de ne szállj el magadtól, mert akkor eltávolodnak tőled!

Legyél humoros!

Az egyik legfontosabb tulajdonság a humor, ami átsegít mindenen. A humoros emberekért mindig rajong a környezete, mert nincs is annál jobb érzés, mint amikor felvidítod a többieket és mosolyt varázsolsz mások arcára! Nevetni pedig mindenki szeret!

Írta: Princesa



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése