CIKIDEENIS.BLOGSPOT.COM- ÉLETMÓDBLOG. KREATÍV. EGYEDI. KÜLÖNLEGES*LIVE YOUR LIFE THE FULLEST*

2014. június 25., szerda

Terméktesztelés 1: BB krém, Balea arclemosó, Himalaya Herbals ajakápoló

Mostantól egy új rovatot indítok a blogon, amit remélem ti is szeretni fogtok majd, ez pedig nem más, mint a Terméktesztelés, ugyanis nagyon szeretek vásárolni, akárcsak Becky Bloomwood, szeretek új termékeket is kipróbálni, de persze megvannak a magam kipróbált és jól bevált kedvencei.

Ezúttal, elsőként a DM-ben vásárolt néhány kozmetikai terméket szeretnék a figyelmetekbe ajánlani, ugyanis nem tudom miért, de mostanában nagyon rákaptam a kozmetikai termékekre, pedig azelőtt nem is érdekeltek, most pedig valósággal a mániám lett ezeket beszerezni..Mindhárom termék bevált nekem, megvagyok velük elégedve, ezért bátran ajánlom az arcápoláshoz.


  • Balea Málnás arcradírozó: nagyon jó illata van, mintha málnát kennék az arcomra. Kellemes, hűsítő hatású, fiatalos termék. Jól leradírozza az elhalt hámsejteket, a bőröm puhább lett tőle.
Pontozás: 10/9


  • Garnier BB krém-pattanás ellen:  elsőre furcsa illata van, de meglehet szokni. Jól eltünteti a pattanásokat, apróbb bőrhibákat és barnít is. 

Pontozás: 10/9


  • Himalaya kakaóvajas ajakápoló:  kellemes illata van, nagyon megszerettem ezt a terméket, ha kimozdulok otthonról, berakom a táskámba, magammal viszem. Szép a csomagolása. Hatásos ha kivan száradva a szám, mert puhábbá teszi és hidratálja. Maximálisan elégedett vagyok vele.

Pontozás: 10/10


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése