CIKIDEENIS.BLOGSPOT.COM- ÉLETMÓDBLOG. KREATÍV. EGYEDI. KÜLÖNLEGES*LIVE YOUR LIFE THE FULLEST*

2015. január 29., csütörtök

Semmi sem véletlen!

Semmi sem véletlen

Néha eltűnődsz azon, hogy most ez miért történt meg veled? Azt hiszed mindez csak véletlen? Pedig semmi sem történik „véletlenül”, mindennek megvan a maga oka, hiszen az élet törvénye is az ok-okozat összefüggésén alapul..

Mindennek oka van

Ha azt hiszed, hogy a dolgok csak úgy maguktól történnek, hát akkor tévedsz. Minden okkal történik körülöttünk. Biztosan veled is előfordult már, hogy kis dolgokon múltak a nagy dolgok, de ilyenkor mindig vannak jelek, figyelmeztetések és egy belső hang, a megérzés, ami segít ahhoz, hogy elrendezd a dolgaidat. Velem is számtalanszor előfordult már, hogy hogy vajon miért így alakult egy bizonyos dolog? Aztán persze utólag rájöttem, hogy miért.  Mindenkinek megvan írva a sorsa, amit hétköznapi szinten, kis mértékben ugyan befolyásolhatunk, de a nagyobb horderejű dolgokat, bizony nem tudjuk irányítani. Az, hogy ki milyen foglalkozást választ magának, azt a belső hangja alapján teszi és ha valaki ellenszegül ennek, a sors később úgyis abba az irányba tereli vagy sodorja majd, amire eredetileg  született.

A szerencse is véletlen lenne?

A szerencse ahhoz szegődik, aki tesz is érte valamit. De néha tényleg csak a véletlenen múlik, hogy sikerül-e valami vagy sem.

Miért pont ezekkel az emberekkel hozott össze a sors?


Biztosan feltetted már magadnak a kérdést hogy miért pont ezeket az embereket kellett megismerned, miért pont velük hozott össze a sors? Hogy miért? Mert dolgotok van egymással. Mert taníthattok egymásnak valamit, mert tanulhattok egymástól. Mindenki, akivel valamilyen szinten kapcsolatba kerülsz, az életed részévé válik, ki hosszabb, ki rövidebb időre. Lehet, hogy akit megszerettél, eltávozik egy időre az életedből, de ha valóban közötök van egymáshoz és ha a sors is úgy akarja előbb utóbb úgyis melléd sodorja az élet, mert ennek így kell lennie. A lelki társak pedig úgyis megtalálják egymást, mindenféle erőlködés nélkül. Mert a sors úgyis összehozza az ilyen embereket. Ha már csak görcsösen működik egy emberi kapcsolat, az azt jelzi, hogy nincs dolgotok egymással.

Írta: Princesa


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése