CIKIDEENIS.BLOGSPOT.COM- ÉLETMÓDBLOG. KREATÍV. EGYEDI. KÜLÖNLEGES*LIVE YOUR LIFE THE FULLEST*

2013. január 6., vasárnap

Légy sztár a saját életedben!

Légy sztár a saját életedben! 

Úgy érzed a világ tudomást sem vesz rólad?Szürke kisegérnek tartanak a többiek?Akkor ideje ezen változatni..

Titokban biztos irigyled a népszerű embereket,akiknek rengeteg barátja és ismerőse van a facebookon vagy más közösségi oldalon, és rengeteg party fotót tesz fel magáról,miközben mosolyogva virít a képeken. Azt hiszed,erre születni kell,és neked a magány a sorsod,pedig mindennek a kulcsa az önbizalom!

Ez az igazi girlpower!

Ha mindig búskomor vagy és magadban gubbasztasz,akkor ne is várd,hogy mások odajöjjenek hozzád. Ha egy kicsit is népszerűbb akarsz lenni a környezetedben,akkor mosolyogj többet és érdeklődj mások iránt,hiszen az emberek mindig szívesen veszik,ha odajönnek hozzájuk,és mint tudjuk a legtöbb ember szeret magáról beszélni,mert azt hiszik,így fontossá válnak. Bókolj, dicsérd meg a másik ruháját,tudd meg miket szeret,kik a kedvenc sztárja és kezdj el beszélni róla! Az emberek keresik azok társaságát, akik mindig többeket érdeklő,érdekes témákról beszélnek!

Hallgass és figyelj!
Azonban a túlzott dumálás sem jön be mindig, hiszen biztosan ismersz olyan embereket,akik bár sokat beszélnek, mégis nagyon idegesítőek tudnak lenni. Legyél mindig ápolt és igényes, te se lógnál ápolatlan emberekkel..Biztosan észrevetted már,hogy a legtöbb népszerű ember a humorának és vidámságának köszönheti népszerűségét. Mindenki szeret nevetni,és jobban megjegyezzük azokat, akik jókedvre derítenek minket!
Kérj segítséget másoktól,hiszen mindenki szereti hasznosnak érezni magát, és sokan örülnek ha segíthetnek.
Emellett persze sokan azt hiányolják, hogy senki sem hallgatja meg őket,mindenki csak a maga dolgait hajtogatja..szóval figyelj oda a másikra és ami a legfontosabb:légy jó hallgatóság!Ez mindig beválik! De azért ne akarj túlságosan belemászni a másik életébe,mert az zavaró lehet…tudd,hogy hol a határ! Légy megbízható!

Mutasd meg magad!

Hívd fel magadra a figyelmet,mutasd meg magad,hogy te is jó vagy valamiben,te is tehetséges vagy!Lehet akár szó sportról,művészetekről vagy tájékozottságról egy adott témában.Ha a többiek is látják,hogy értesz valamihez,akkor jobban fognak tisztelni,és többen keresik a társaságod.

Menj el mindenhova!
Aki egész nap otthon ül,és nem megy sehova,az ne is várja hogy meghívják valahova. Ha viszont elhívnak egy buliba vagy valamilyen közösségi programra, és tényleg népszerűbb akarsz lenni, feltétlenül menj el mindenhova,ahova csak lehet,ne hivatkozz arra,hogy most fáradt vagy, hétvége van,nincs kedved menni,ne legyél lusta! Mint mindenért, egy jó társaságért is megkell dolgozni!
Légy mindig divatos, divat diktátor ,változtass a megszokott külsődön,szórj egy kis parfümöt magadra ,mondd el bátran a véleményed,mutasd meg,hogy te is egy különleges egyéniség vagy,akinek mindenről megvan a véleménye!Ne olvadj bele a tömegbe!

A facebookon vagy más közösségi oldalon,pedig jelöld be az összes embert,akit csak ismersz,sosem tudhatod ki mikor jön jól neked. Gyűjts minél több followert a twitteren!
Turbózd fel magad úgy,hogy még magadat is megirigyeld!Tedd magad fontossá és érdekessé! Ne áruld el mindenkinek a magánéleted összes,apró titkát,mert ha már mindent tudnak rólad, egy idő után unalmassá válsz. Mindig legyenek apró kis titkaid,és akkor bökd ki, ha már nagyon kíváncsiak rá a többiek!Időnként okozz meglepetéseket!És még valami: sose felejtsd el mások szülinapját,mindig köszöntsd fel azokat,akik fontosak számodra,mert könnyen megsértődhetnek,ha látják,hogy nem gondolsz rájuk!
Ha még ezek után sincs változás, akkor valószínűleg veled van a hiba vagy nem neked való emberekkel vagy körülvéve. Van benned valami, ami esetleg irritálhatja a többieket,úgyhogy ne erőltesd tovább a barátkozást,mert csak még kínosabbá válsz a többiek szemében…


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése