CIKIDEENIS.BLOGSPOT.COM- ÉLETMÓDBLOG. KREATÍV. EGYEDI. KÜLÖNLEGES*LIVE YOUR LIFE THE FULLEST*

2013. január 6., vasárnap

Könyvajánló


Tripla Könyvajánló:

Szokásomhoz híven,most is felfedeztem néhány jó könyvet,amit szeretnék a figyelmetekbe ajánlani. Bár megjegyzem,ezeket a könyveket nem lehet minden könyvesboltban kapni,se a Libriben se az Alexandriában nem láttam még….Mellesleg sem szeretem annyira a hirtelen felkapott,bestseller könyveket..

Margot Berwin:A vágy virágai


Ismertető:
Nemrég kezdtem el olvasni ezt a könyvet és teljesen véletlenül akadtam rá,méghozzá nem is egy könyvesboltban,hanem egy élelmiszerbolt könyves részlegénél. Ami azonnal megfogott benne,az a borító volt,na meg a cím:A vágy virágai. Rögtön meg is fordítottam,hogy elolvassam miről is szól,és megfogott a történet. Talán azért,mert Mexikóban játszódik? A sztori egy fiatal reklámszövegíró lányról szól,egy kis lakásban lakik,és megismer egy jóképű virágárust,aki bevezeti a trópusi növények birodalmába,ahol az emberi vágy 9 virága nevelkedik. A férfi hirtelen eltűnik,és utána megy Mexikóba….
Plusz pont:
A könyvben találhatunk rejtett életbölcsességeket is,és leírást a növényekről.
Negatívum:
Az eleje kissé vontatottan indul..
Történet: 10/8
Könyv értékelés: 10/7
Kiknek ajánlom?
Romantikus,kalandvágyó, Mexikószerető és álmodozó lányoknak.


Lola Franck:Capri Hold


Ismertető:
A történet egy Gina nevű búvárrégészről szól,aki megbízást kap,hogy derítse ki valójában tényleg Tiberius császár hajóroncsaira bukkantak-e Capri szigetén. Ott találkozik egy francia nyomozóval,aki kábítószer után nyomoz,valamint egy gazdag márkival. A bűnügy feltárása és az izgalmakkal teli nyomozás is elkezdődik,valamint kibontakozik egy románc a nő és a férfi közt..
Plusz pont:
A borító. Annyira szép és misztikus,akárcsak a regény,a könyv címe:Capri és Hold,a két kedvenc szavam…valamint a leírások Capriról.
Negatívum:  
  nincs
Történet: 10/10
Könyv értékelés: 10/9
Kiknek ajánlom?
Aki érdeklődik a történelem,az alvilág,és az izgalmas sztorik iránt,és annak aki járt már Caprin,illetve aki még nem,de szeretne egyszer eljutni a világ egyik legszebb szigetére..

Carmen Michael:Bohémélet


Ismertető:
A szerző Brazíliai utazásának élményeit osztja meg az olvasóval,hogy milyen is ott az élet. Bevezet a bohém negyedek,karneválok,koktélpartik,,szamba,és az ott élők világába. Hihetetlen részletességgel ír az ottani dolgokról,ha jobban belemélyedünk a könyvbe,még mi is úgy érezhetjük,hogy ott vagyunk..
Plusz pont:
Remekül megírt könyv,minden jó benne..emellett tele van életbölcsességekkel.
Negatívum:
nincs
Történet: 10/10
Könyv értékelés: 10/10
Kiknek ajánlom?
Mindenkinek,akit érdekel milyen Rio de Janeiro igazi arca..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése