CIKIDEENIS.BLOGSPOT.COM- ÉLETMÓDBLOG. KREATÍV. EGYEDI. KÜLÖNLEGES*LIVE YOUR LIFE THE FULLEST*

2012. november 18., vasárnap

Így legyél sikeres!


Írtam egy újabb cikket arról,hogyan váljunk sikeressé!


Így legyél sikeres!


Eleged van már az állandó kudarcból? Irigykedve figyeled a sikeres embereket,akik bármit is terveztek el,meg is valósították céljaikat?Akkor tegyél  ez ellen, és légy mostantól te az,akit irigyelni kell!


Felejtsd el a rosszakarókat!

Biztos lesznek olyanok,akik majd keresztbe akarnak tenni neked vagy irigyek lesznek rád,de ne is fecséreld rájuk a drága idődet! Inkább keress bizalmasokat, olyanokat,akiknek adsz a véleményére és 100%-ig megbízol bennük. Nehéz ilyen embereket találni, de nem lehetetlen. a többiekkel meg ne is törődj!

Lesd el a nagyok titkát!

Akik már letettek valamit az asztalra,megvalósították álmaikat vagy nagy dolgot vittek véghez,azok nem ismerik azt a szót,hogy lehetetlen. Az ilyen emberek a végsőkig küzdenek céljaikért,bármi áron is,de ha egyszer elhatároznak valamit,azt tűzön-vízen át, de véghez viszik időt nem kímélve. Jelszavuk a kitartás és a türelem, épp ezért ha egyszer belekezdtek valamibe, addig nem adják fel, még nem sikerül megvalósítani tervüket. Türelmetlenséggel nem mész semmire.. Hiszen minden nagyágyú tudja, hogy lassan érik be munkájának gyümölcse..Egyik napról a másikra nem lehet sikeressé válni,csak kemény,alázatos,kitartó munkával. Ám sokszor még ez sem elég,ha nem áll az oldalunkon a szerencse. Néha csak a szerencse segít hozzá valakit a sikerhez..jókor,jó időben.

 Csak magadra hallgass!

Ne foglalkozz azzal ha kinevetnek a terveid miatt,vagy nem vesznek komolyan. Ne érdekeljen mások véleménye,csak az építő jellegű kritikákat vedd számításba. a lényeg,hogy te tudd mit akarsz és ne tántorítson el senki és semmi álmaid megvalósításától!

Készíts egy listát!

Nagyon fontos,hogy írd össze egy papírra vagy egy Word dokumentumba,hogy mit akarsz elérni mondjuk 5 éven belül,és hogyan. Reális célokat fogalmazz meg,írd egymás alá,és ha megvagy az egyikkel,már ki is húzhatod vagy kipipálhatod. Ugye milyen jó érzés látni,ha sikerült valamit teljesítened?Még hatásosabb,ha kivágsz a céljaidhoz kapcsolódó képeket különféle magazinokból és egy parafatáblára kitűzöd, a kép alá pedig odaírod a konkrét vágyadat. Ha mindennap ránézel a táblára és szemed előtt van,akkor beépül a tudatodba, mindennap eszedbe jut,hogy mit akarsz elérni, és intenzívebben kezdesz el foglalkozni a terveddel. Csodák csodájára észre sem veszed, és bevonzod azt amit akartál!Hát nem nagyszerű? Emellett, pedig alkalmazd az agykontrollt és gondolj erősen mindennap lefekvés előtt, vagy felkelés után 5 percig az álmaidra. Hidd el, az elméd csodákra képes!

Légy eltökélt és céltudatos!

Fontos,hogy határozott legyél,ne bizonytalanítson el semmi. Ha nagyon akarod azt a bizonyos dolgot,akkor eltökélten kell céljaid felé haladnod. Légy céltudatos!

Mutasd meg magad!

Ha tehetséges vagy valamiben vagy vállalkozni szeretnél, akkor hogyan is lehetnél sikeres, ha begubózol a szobádba, és a világ még csak nem is tud rólad?Mutasd meg magad, ahol csak felfedezhetnek,hirdesd a szolgáltatásaid. A lényeg,hogy: tűnj ki a tömegből!

A kudarc a sikerhez vezető út egyik állomása

Felejtsd el a múltat,ne rágódj folyton a sikertelenségeden vagy az állandó kudarcodon,hisz már elmúlt, megtörtént, változtatni már nem tudsz rajta,az egyetlen hasznos dolog,amit tehetsz,hogy tanulsz a múlt hibáiból. Hisz te is tudod, hogy a sikerhez vezető útban benne rejlik a kudarc lehetősége is. De attól még  nem kell elkeseredned. A kudarc megerősít.

Higyj magadban és a sikeredben!

Képzeld el,hogy sikerült megvalósítani azt amit szerettél volna,éld bele magad,mintha megalkotnád a saját filmed,ahol te vagy a főszereplő. A lényeg,hogy hozd létre ugyanezt a valóságban is és éld meg az álmaid! Higyj magadban, önbizalom nélkül aligha sikerülhetne bármit is elérned..hiszen ha te nem bízol a képességeidben,akkor mégis kinek kéne?



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése