CIKIDEENIS.BLOGSPOT.COM- ÉLETMÓDBLOG. KREATÍV. EGYEDI. KÜLÖNLEGES*LIVE YOUR LIFE THE FULLEST*

2012. november 18., vasárnap

A 10 legvonzóbb férfi világszerte



 A 10 legvonzóbb férfi világszerte

Nézzük kik idén a legjóképűbb  férfiak szerintem,akik kisugárzásukkal elvarázsolják a női nemet![nem sorrend szerint,saját összeállított lista!]

Aaron Diaz:

Aaront a Teresából ismerhettük meg, Mexikóban már régebb óta ismert színészként tartják számon. Sajnos már foglalt,de sebaj,mert van egy klippje, és elég jól is énekel benne: íme a video:


Fernando Colunga:


Hamár Mexikónál tartunk,akkor nem lehet elmenni szó nékül Fernando Colunga mellett,akit még az is ismer,aki nem néz telenovellákat. Hiába 45 éves, nem sokat öregedett azóta,mióta megláttuk,legalább is annyira biztos nem,hogy már ne tetszene a nőknek. A magánélete szupertitkos, igaz a múltkor együttlátták egy nővel,de homályos az ügy..Hogy mikor akar megházasodni,az még kérdéses..Olyan pletykák is felröppentek,hogy esetleg meleg,de ez nem bizonyított..

William Levy


Amióta megláttuk a nálunk is nagysikerű Árva angyalban,azóta sem tudtuk elfelejteni. Csak rá kell nézni, és minden nőnek földbe gyökerezik a lába..A szerencsés kiválasztottal Elizabeth Gutierezzel nevelik közösen 2 gyereküket.

Sebastian Rullí


Nem szándékosan, de már megint egy mexikói pasi került fel listánkra,mégpedig aRubíból és a Teresából megismert Sebastián Rullí. Ő már elvált, és annak idején szóba is hozták Angelique Boyerrel,de hogy volt-e köztük valami,azt nem lehet tudni..

Adam Levine


Adam nagy nőcsábász hírében áll, ami nem is csoda a kisugárzásának és tehetségének köszönhetően. A Maroon5- val sorra aratja a babérokat, hangjával elvarázsol mindenkit,ugyanis erőteljes kisugárzása van.

Sebestyén Balázs


Az egyik legjobb, ha nem a legjobb magyar férfi. Sikeres,jóképű,intelligens és humoros.Nem nagyon kell magyarázni miért van helye a listán. Már nős és van egy Benett nevű fia.
Solti Ádám


Ádámot a Non Stopból ismertük meg,mostanában pedig a Barátok köztben tűnik fel minden hétköznap este. Talán ő az egyetlen aki miatt érdemes nézni a sorozatot..
Vastag Csaba


Jelenleg ő legsikeresebb magyar énekes és a leghelyesebb is. Erőteljes hangjával és magával ragadó kisugárzásával,amit főleg élőben lehet érezni,látni nem csoda,hogy a nők kedvencévé vált.
Hugh Dancy


A boltkóros naplójában tűnt fel nekem,hogy milyen helyes is ez a srác.

Paul Wesley


A Vámpírnaplókban láthattuk először, és tényleg elhisszük, hogy ő egy vámpír,főleg ha belenézünk a szemébe,ami eléggé titokzatos…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése