CIKIDEENIS.BLOGSPOT.COM- ÉLETMÓDBLOG. KREATÍV. EGYEDI. KÜLÖNLEGES*LIVE YOUR LIFE THE FULLEST*

2012. december 16., vasárnap

Tanulj a férfiaktól!


Ismét hoztam írtam egy új cikket arról,hogy mit tanulhatunk a másik nemtől..>


Tanulj a férfiaktól!

Úgy érzed nem érvényesülsz eléggé,pedig mindent megpróbáltál?Akkor lesd el a férfiak titkát,hogy ők hogyan érvényesülnek!

A feminizmus kora


Hiába élünk egy olyan világban,ahol már kivívták a nők az egyenjogúságukat,mégis,ennek ellenére a férfiak versenyelőnyben vannak és könnyebben tudnak érvényesülni,mint a nők. Persze vannak kivételek,hiszen már egyre több sikeres nőről hallani,mégis a férfiak fizetése mindig több,mint a nőké,pedig ez egyáltalán nem igazságos.

Légy bátor és határozott!

A nőkről az terjedt el,hogy gyengék,esetlenek és nem tudják megvédeni magukat ha baj van. Ezzel szemben a férfiak bátrak és erősek,él bennük a vadászösztön. Nos ha érvényesülni szeretnél, akkor tedd félre a nőies énedet,miszerint sebezhetőnek mutatod magad,és vedd elő az amazon feled! Lépj fel határozottan,állj ki a véleményed mellett,ne érdekeljen mit gondolnak mások!Figyeld meg,hogy viselkedik egy férfi vitás helyzetben,hogy nyilvánítja ki a véleményét. Még ha legbelül gyenge is vagy,mutasd magad erősnek,mint egy igazi férfi. Nincs annál érdekesebb nő, aki kívülről nagyon nőies,de belülről férfias tulajdonság okkal bír. Merthogy ez a siker titka.
„Öltözz nőiesen,de viselkedj férfiasan!”

Vállalkozz!

Az igazi férfiak nem alkalmazottnak mennek el egy multihoz,hanem maguk fognak valamilyen vállalkozásba. Nem félnek kockáztatni,bátran belevágnak abba,amit elterveztek. Véghez viszik amit akarnak és még ha erőszakos módon is, de képesek a maguk lábára állni. Ha azt akarod hogy komolyan vegyenek még a businessman-ek is,akkor sose szolgáltasd ki magad másoknak,próbálj meg egyedül boldogulni.
Észrevetted,hogy azokból a nőkből lesz üzletasszony aki férfiként viselkedik az üzleti életben? Úgyhogy,ha egyenrangú partnerré akarsz válni az üzleti életben is,akkor felejtsd el a nőies énedet. Ne pletykálkodj, ne sminkeld állandóan magad,hanem próbálj minél több üzleti kapcsolatot kiépíteni,hiszen csak így juthatsz feljebb a ranglétrán, és ezt a férfiak is pontosan tudják!Azt nézd,miből van hasznod!

Zűrös pénzügyek

Ugye te is nehezen tudsz ellenállni a kísértésnek,mikor meglátsz a kirakatban egy jó ruhát vagy táskát? Nos,akkor ezentúl ne szórd két kézzel a pénzt és ne töltsd az időd plázákban. Helyette inkább fektesd be a pénzed,helyezd a legjobb kamatozást ígérő bankhoz,vagy tegyél félre minden hónapban egy kisebb összeget egy külön bankszámlára,amihez még véletlenül se nyúlj hozzá! Észre se veszed,de pár év múlva egy jelentősebb összeg gyűlhet össze,amiből már el is tudsz utazni oda,ahová mindig is vágytál..A férfiak ugyanis nem shopping mániásak, és legtöbbjük ésszerűen be tudja osztani a pénzt,csak a szükséges dolgokra költenek,nem hasztalanakra. Az előrelátóbbak pedig befektetik pl. egy ingatlanba vagy vállalkozásba.

Gondolkodj úgy,mint egy igazi férfi

Az igazi férfiak,ha akarnak valamit pl: egy autót vagy egy nőt,akkor azt megszerzik,méghozzá bármi áron. Nem adják fel,még kudarcok árán sem. Ha te is kinéztél magadnak valakit,akkor gondolkozz férfifejjel és cserkészd be a kiszemelted!
Ha megpróbálsz férfiasan gondolkozni,jóval több mindent érhetsz el,mint eddig…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése