CIKIDEENIS.BLOGSPOT.COM- ÉLETMÓDBLOG. KREATÍV. EGYEDI. KÜLÖNLEGES*LIVE YOUR LIFE THE FULLEST*

2012. december 31., hétfő

Pi élete ajánló

Tegnap végre megnéztem a Pi élete c.filmet 3D-ben,ami fantasztikus látványt nyújtott.Mindenkinek ajánlom, aki még nem látta,mert ez az év filmje.Ajánlom Szilveszterre is,mind a történet,mind a képi világ miatt.

Pi élete előzetes


Az Ang Lee által rendezett film,ami egy best seller regény adaptációja,minden képzeletet felülmúl. Már a legelején rabul ejtenek a 3D-ben velünk szembejövő állatok. A bevezető részben Pi a gyerekkorát meséli el,hogy 4 vallást vett fel egyszerre és a családjával élt Indiában.Varázslatos képeket mutat be a csodálatos Indiáról,ami nekem személy szerint az egyik kedvenc országom.

A film leghosszabb részét a hajótörés után történtek teszik ki,mikor is csak Pi éli túl a hajókatasztrófát,és egyedül marad 227 napig egy bengáli tigrissel..Különleges vizuális élményt nyújtott a tengeren való hánykolódásuk,valamint mikor kikötöttek egy lakatlan szigeten. Nagyon élethűre sikerült a bengáli tigris animációja,az ember még azt is hihetné,hogy igazi. A Pi-t alakító színész,Suraj Sharma alakítása is meggyőző és hiteles.Van benne minden ami kell egy jó filmhez: jó színészi alakítás,látvány,történet,kaland és izgalom.

 A 2 óra kikapcsolódást ígérő film elrepít minden nézőt egy fantasztikus világba,ahol semmi sem lehetetlen. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése