CIKIDEENIS.BLOGSPOT.COM- ÉLETMÓDBLOG. KREATÍV. EGYEDI. KÜLÖNLEGES*LIVE YOUR LIFE THE FULLEST*

2012. december 16., vasárnap

Karácsonyi ajándékötletek

Karácsonyi pénztárcakímélő,egyedi ajándéktippek

Folyton járod az üzleteket,de ötéleted sincs mivel ajándékozd meg szeretteid?Ne csüggedj tovább,van még időd kitalálni a tökéletes ajándékot..



DIY

  Felejtsd el a plázákat és csinálj te magad karácsonyi ajándékot! Vegyél egy üres  fali naptárat,és  ragassz rá családi képeket vagy dekoráld ki azokkal a dolgokkal,amit a megajándékozandó személy szeret. Menj el kreatív Hobby boltba,vegyél alapanyagokat és készíts valami egyedi dolgot. Hidd el,az ilyennek sokkal jobban örülnek az emberek,mintha vennél egy sablonos,mindenhol kapható dolgot..


Utalvány

Ha nincs kedved saját készítésű dologgal bíbelődni,akkor csak vegyél egy utalványt egy meghatározott összegért,és az illető arra használja fel,amire igazán szüksége van,amit igazán szeret.Pl:könyvutalvány,ruhautalvánnyal nem lehet melléfogni.

Repülőjegy

Utazni mindenki szeret,és a repülőjegyek már bárki számára elérhetőek köszönhetően az olcsó,fapados járatoknak. Még vékony pénztárcával rendelkezők is ajándékozhatnak egy európai nagyvárosba szóló oda-vissza repjegyet,ami kijön kb. 10 000 Ft/fő-ből,csak az időponttól függ,milyenek a jegyárak.Ez az ajándék pedig garantáltan maradandó élmény marad és hálás lesz,akit megajándékozol vele..Nézz körül a Ryanair és a Wizzair honlapján..


Étel,ital

Mindenki szeret jókat enni és inni,főleg ünnepekkor, ami rendesen megterheli a pénztárcát.Épp ezért jó,ha saját magad sütsz sütit vagy készítesz különleges gourmet ételt,aminek nincs ember,aki nem örülne. Olcsóbban megúszod,mintha méregdrága pezsgőt vennél, vagy csokit. igaz,ez nem tartós ajándék,de az ízélmény megmarad..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése