CIKIDEENIS.BLOGSPOT.COM- ÉLETMÓDBLOG. KREATÍV. EGYEDI. KÜLÖNLEGES*LIVE YOUR LIFE THE FULLEST*

2012. szeptember 15., szombat

Kedvenc shoppinghelyeim Budapesten

Mint mindenkinek, nekem is megvannak a magam kis kedvenc shopping helyeim Budapesten. Íme  a kedvenceim:

Azt azért mindenképp elmondanám, hogy összességében Pesten sokkal jobban lehet vásárolni,mint Budán mivel jobb a választék és az árak is olcsóbbak...

1. Egyik ilyen hely a Deák tér környéke,pontosabban a Király utca, ott rögtön az utca elején mindjárt a Képeslap nevű bolt,ahol főleg papírok és írószerek vannak,de bőven lehet találni retro cuccokat is, pl:Elvises, Marilynes,Audrey Hepburnos és James Deanes plakátokat,órákat,faliképeket és naptárokat,igen jó áron.

2.Aztán ha beljebb haladunk a Király utcában, akkor ott van a Bolhapalota ,ami nem csak azért jó hely, mert a vintage cuccok bolhapiaca, hanem azért is,mert bárki bérelhet ott polcot,hogy eladja ott a nem kellő termékeit.Egyébként ha az ember szemfüles, akkor kincsekre is bukkanhat......

3.Ha tovább haladunk a Vam Desing Center felé, akkor ott jobb oldalt van egy Diszkont Könyvesbolt,ahol tök jó könyvek vannak 1000 ft körült vagy alatt, plusz pár retro cucc is kaphtó ott:)

4.Aztán a Blahán, pontosabban az Uránia környékén most nyílt egy használtruha bolt,ahol ha belejövünk a turkálásba szuper dolgokra bukkanhatunk pár 100 Ft-ért. Pl: addig turkáltam,míg ráleltem egy tök jó állapotban levő, bőrből készült Jimmy Choo-s pénztárcára mindösszesen 200 Ft-ért, és azért valljuk be, a Jimmy Choo igencsak nagy presztízsű márka,szóval akár el is adhatnám többszörös áron, szóval még üzletnek sem rossz..

5.A VIII.ker,Corvin negyednél, van egy mellékutca, a Krúdy Gyula utca 9,ahol van egy bolt amit úgy hívnak,hogy "Iguana Retro" ahol minőségi retro ruhákat és táskákat lehet kapni a 70's,80's évekből..

6.A Savoya Parkban( 18-as villamos végállomása) is jól lehet vásárolni,mert van egy-pár olyan bolt, ami csak ott van,máshol nincs,és egyedi dolgokat is belehet szerezni jó áron. Pl: van ott egy amerikai használtruha kereskedés,ahol könyveket 300 Ft-ért,egyedi amerikai ruhákat pár 1000 Ft-ért vehetünk.

Most hirtelen ennyi jutott szembe, de akinek van még ötlete, az írjon kommentet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése