CIKIDEENIS.BLOGSPOT.COM- ÉLETMÓDBLOG. KREATÍV. EGYEDI. KÜLÖNLEGES*LIVE YOUR LIFE THE FULLEST*

2013. március 10., vasárnap

Jó dolgok az életben

Jó dolgok az életben

Unod már a szürke és monoton hétköznapokat?Mostanában alig mosolyogsz és az legszívesebben ki sem tennéd a lábad otthonról?Akkor jól figyelj,mert  most bebizonyítom,hogy azért még van minek örülni az életben![Ha van még ötleted,akkor írj írj a kommentek közé!]

Életenergia:

>Napfény
Nemcsak,hogy temészetes D-vitamin forrás,ami a depresszió egyik legjobb ellenszere,hanem az élet egyik legfontosabb eleme is. Hiszen,ha süt a nap,akkor mi is vidámabbak vagyunk. Nem kell elhinni minden rosszat,amit a napsugárzásról mondanak,hogy bőrrákot okoz,mert ez csak akkor fordulhat elő,ha valaki túlzásba viszi. Napfényre tehát szükségünk van,úgyhogy itt a tavasz,ülj ki bátran és napozz!



>Tenger
Mindenki tengerpartra vágyik,sokan ott is szeretnének élni. Nincs is annál csodálatosabb,mint hallgatni a tenger morajlását,nézni ahogy hullámzik a végtelen víztömeg,egyszóval egy tengerparton igazán fellehet töltődni..

>Természet,virágok
A természet közelsége nyugtató és a virágok változatossága mindig lenyűgöz. Egy szép természeti környezetben fantasztikus fotókat is lehet csinálni,amivel később aztán eldicsekedhetünk..



>Állatok
Az állatoktól sok pozitív energiát kaphatunk,ha szeretettel közelítünk feléjük. Ők nem ismerik a képmutatást,az álszentséget,mindig őszintén közelednek hozzánk,gondoljunk csak a kutyánkra. Önzetlen szeretet kapunk tőlük cserébe a gondoskodásunkért.



Ízek,gasztronómia:

>Capuccino, forró csoki
Nincs is finomabb egy hosszú és fárasztó nap után,mint egy finom kávé, vagy ha nem ihatunk valamilyen oknál fogva,akkor egy forró csoki. Hmm…



>Édesség
Nem véletlen,hogy boldogabbak vagyunk,miután megettünk egy kis csokit vagy más édességet:a benne található endorfin pozitív hatással van a szervezetünkre,ráadásul minél minél magasabb egy csokoládé kakaótartama,annál egészségesebb.


Illatok:

>Parfüm
Egy finom,karakterisztikus illat vidámsággal tölt el mindenkit,főleg ha emlékeztet valakire vagy a gyerekkorunkat juttatja eszünkbe. Az illatok mindig is meghatározták az emberek személyiségét.

Érzelmek:

>Család
Lehet,hogy sokszor idegesítőek a rokonaink,közvetlen családtagjaink,de azért jusson eszünkbe,hogy nélkülük sokszor semmire sem mennénk,és azért jó érzés,ha ott van valaki a háttérben akire lehet számítani.

>Barátok:
Igaz barátot legalább olyan nehéz találni,mint négylevelű lóherét,úgyhogy nagyon megkell becsülni. Igazi kincs, ha olyan emberrel hoz össze a sors,akivel egy hullámhosszon vagytok,azonos az érdeklődési körötök és bajban is számíthattok egymásra.

Tevékenység:

>Kreatív Hobby
Az egyik legtöbb örömforrást az adja,amikor azt csinálhatjuk,amit szeretünk. Az önkifejezés legjobb módja pedig az,ha kreatív hobbinkra megpróbálunk több időt áldozni. Festés,rajzolás,fotózás,blogolás,főzés,kertészkedés vagy kézműveskedés,a lényeg,hogy találjuk meg miben vagyunk a legjobbak és fejlesszük tökélyre. Az alkotás adja az egyik legtöbb örömet az életben. Ha örömünket leljük abban,amit csinálunk,akkor jó úton járunk, főleg ha mások is megdicsérik az alkotásunkat.

>Hivatás:
Igazán szerencsés,aki álmai munkájából élhet meg. Sokan már gyerekkorunkban arról ábrándoznak,hogy mi lesz belőlük ha felnőnek,de az élet mindig másfelé sodor sokakat. Ám vannak,akik nem térnek le a kijelölt útról és sikerül valóra váltaniuk régi álmukat. Ha elismernek a hivatásodban,az igazi boldogság.

Egyszerű élvezet:

>Zene:
Nincs olyan ember,akit ne dobna fel egy jó zene,mert a zene gyógyír mindenre. Zene nélkül az élet szürke és unalmas lenne…

>Film
Egy jó film is csodákat tesz, a lényeg,hogy hasson ránk,érzelmeket váltson ki belőlünk.

>Utazás
Más tájak,idegen kultúrák felfedezése mindig kalandos és izgalmas. Egy utazás felejthetetlen élményekkel ajándékozza meg az embert…



>Jó programok
 Ha jó programokon veszünk részt,akkor mi is vidámabbak leszünk és új energiával töltődünk fel,hogy másnap tudjuk folytatni a szürke hétköznapokat..szóval ne hanyagold el a szórakoztató programokon való részvételt!

Kultúra,Művelődés,tudás:

>Egy jó könyv
Egy jó könyv okosabbá tesz,szórakoztat és elgondolkoztat az élet dolgairól. Könyvek nélkül nem élet az élet…Aki pedig nem szeret olvasni az magára vessen. Az internet és az e-könyvek nem adják vissza azt a hangulatot,amit akkor érzünk ha könyvet veszünk a kezünkbe..

                                                              fotók&írás: Princesa (C)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése